Päivitetty 22.2.2013 klo 17.32

Jatkoimme Murphyn tuhojen jäljittelyssä ja liiskailussa; kommenttien ja vimpaimien kohdalla jatkamme vielä vähän lisää maanantaina. Kategorioidentunnisteiden pitäisi toimia nyt hieman paremmin myös yksityisissä&salasanasuojatuissa blogeissa (kahteen osaan hajonneita tunnisteet riivaavat kuitenkin vielä osaa blogeista). Hyvää viikonloppua ja pahoittelut tästä säädöstä; mekin olisimme olleet mieluusti ilman!

Päivitetty 21.2.2013 klo 17.53

Valoa tunnelin päässä!

Palautimme jo aiemmin päivällä varmuuskopioista ison kasan kirjoituksia, mutta pelkäsimme jo hieman, että uusimmat kirjoitukset olisivat olleet kadonneet lopullisesti, ts.kaikki viimeisimmän onnistuneen varmuuskopioinnin jälkeen kirjoitetut.

Viime yön varmuuskopiot olivat Murphyn toimesta pysähtyneet am. tietokantapalvelimen virtualisoinnin korruptoitumiseen. 

Tietokantavelhomme tekivät kuitenkin jos jokusia taikoja; pitkän päivän kaivelun ja useampia kikkojen jälkeen myös uusimpien artikkelien pitäisi olla hyvin pitkälti taas näkyvissä. Kaikissa tapauksissa ne eivät välttämättä näy vielä blogin etusivulla, mutta blogin hallinnan artikkelit-sivulta niihin pitäisi päästä! Uusimmat kommentit ovat vielä hieman haastavampi tapaus, mutta jatkamme niidenkin kanssa selvittelyä! 

* * *

Hei!

Kun Vuodatuksen stabilointi alkoi näin pikkuhiljaa lähestyä loppuaan, niin tänään aamupäivästä koimme isoimman tähän astisen takapakin: tietokantapalvelimemme virtualisoinnit hajosivat aamupäivällä puff. Tämän nimenomaisen tapahtuman todennäköisyys on noin yksi miljoonasta, tai no, tosi pieni joka tapauksessa. 

Osa tilanteesta hoidettu kuntoon, mutta jatkamme vahinkojen selvittämistä. Pahimmassa tapauksessa uusimpia eli mm. eilisen kirjoituksia, sivuja tai kommentteja jne on hävinnyt bittiavaruuteen. Jatkamme kaivamista.

Pahoittelemme ongelmia, mutta jos lohduttaa, niin täälläkin ollaan hieman rikki. Toivottavasti Murphy alkaisi pikkuhiljaa saada tämän päivän jälkeen seurastamme tarpeeksi.