Hyvää kesänalkua kaikille vuodatuslaisille! Olemme saaneet muutamia kysymyksiä Vuodatuksen kehittymisen jatkumisesta; ei hätää, kehitystä ei ole hylätty, välillä kuitenkin on eri sprinttien välillä taukoja. Hyvin rankan alkuvuoden jälkeen olemme hieman vetäneet välissä happea ja keskittyneet palvelinten luotettavuuden parantamiseen.

Olemme nty myös palautteenhallintajärjestelmän, joten viralista kanavaa pitkin (Vuodatuksen alalaidasta löytyvä yhteystietolomake) tulleisiin kysymyksiin saa aiempaa luotettavammin vastauksen - kysymysten ei pitäisi enää sekaantua ja hävitä samalla tavalla kun vanhassa sähköpostipohjaisessa ratkaisussa. Vastausajan tavoite on noin viikossa, mutta välillä kysymyksen aiheesta riippuen - ja näin kesällä lomien vuoksi - vastausaika voi olla satunnaisesti pitempikin.

HUOM! Pyrimme vastaamaan myös facebookissa ja blogissa esitettyihin kysymyksiin, mutta nämä ovat ns. epävirallisempia kanavia ja valitettavasti resurssien vuoksi emme takaa vastausta näiden kanavien kautta tulleisiin kyselyihin. Suositus on siis käyttää alalaidan yhteyslomaketta!

Vanhan Vuodatuksen kuvien näkyviin saamisessa myös blogin hallintapuolella on edistytty, mutta kuvien migraatiossa on vielä reilusti testattavaa, jota emme ole ehtineet toistaiseksi suorittaa tarpeellisella laajudella ennen tämän jalkauttamista yleiseen käyttöön. Asia on kuitenkin edelleen korkealla asialistalla!

hyvää kesää toivottaen

Vuodatus-ylläpito