Tässä tämä nyt sitten on! Kiva että olet tullut katsomaan ja toivottavasti pysyt menossa mukana! Uuden Vuodatuksen tuhottoman suuri urakka alkoi viime joulukuun alkupuolella ja ottaen palvelun laajuuden ja vanhan Vuodatuksen hillittömän datamäärän, niin suunniteltu aikataulukin piti hyvin. Myöhästystä tuli alkuperäiseen ajatukseen lopulta noin päivän verran.

Seuraavassa urakassamme pudotamme pois senkin myöhästymisen :)

HUOM! Osassa kirjoituksissa kuvalinkit eivät ole generoituneet oikein: kuva ei siis välttämättä näy. Uusia kuvia ei ole kuitenkaan tietojemme mukaan hävinnyt, joten jos näin on käynyt, ottakaa yhteyttä, niin rullataan blogia niin kauan että kuvat löytyvät!

Viilaamme lähiaikoina myös tehokkuutta eli nopeuttakin tulee vielä lisää!

Olemme uudessa Vuodatuksessa moneen asiaan jo hyvinkin tyytyväisiä ja moni asia tulee vielä paranemaan ja liittymään muiden seuraan. Valitettavasti esimerkiksi vanhojen blogien ulkoasuja emme saaneet siirrettyä ihan siten kun olisimme toivoneet, lähdemateriaali ei ollut riittävällä tasolla.

Kahden kuukauden tiivis rakennusurakka on nyt ensimmäisessä vaiheessa, ja erityisesti viime viikot palvelua on puristettu kasaan tuhottomalla tsempillä; 50 - 60h viikot eivät olleet tiimiläisille tavattomia, erityisesti kun muutkin työt on pitänyt hoitaa kunniakkaasti :)Lukeekaa myös yleinen Tervetuloa-sivu ja jos vastaan tulee ärsykkeitä, pulmia tai parannusehdotuksia niin ottakaa yhteyttä. Tehdään Vuodatuksesta taas se paras blogipalvelu ulkomaisten palveluiden oikeaksi vaihtoehdoksi, eikä vähiten sen takia, että onhan Vuodatus yhtenä Suomen vanhimmista palveluista edelleen se ainoa ja alkuperäinen! :)

T: Vuodatus.net-ylläpito / Rohean pojat